Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

12-11-2016 Het is winter en toch denken slimmerds met tomaten of courgette een winterrecept te kunnen presenteren. Ombouwen.

Op het onvolprezen internet een recept gevonden dat maar weinig omgebouwd hoeft te worden, lokale ingrediënten. Enkele alternatieven vet en cursief weergegeven.

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een springvorm in en bedek de bodem en rand met het deeg. Strooi wat paneermeel over de bodem.
  2. Kook de broccoli even kort voor in een pan met water. Bak de champignons in een koekenpan met een scheutje olie tot de champignons hun vocht verliezen.
  3. Maak de vulling door de eieren los te kloppen en het kuipje kaas met het scheutje melk erdoor te roeren.
  4. Voeg kruiden toe. Voeg ook de gebakken champignons, voorgekookte broccoliroosjes, noten en verkruimelde feta toe. Giet de vulling in de springvorm.
  5. Strooi wat geraspte kaas over de bovenkant en bak de taart in ongeveer 20-30 minuten in de voorverwarmde oven gaar.

Een quiche kun je overigens vullen met allerlei ingrediënten uit elk seizoen.


Beter een groene buur dan een ver restaurant.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail