Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Ingrediënten

Materialen

grote braadpan / hapjespan, kookpan, aardappelstamper, ovenschaal (2 liter), oven (220'C)

Bereiden

Aardappels schillen en in ca. 20 minuten gaar koken. Uien en kerriepoeder in de boter 3 minuten fruiten. Toevoegen: appels, bruine bonen + bonenvocht + citroensap. Dit 5 minuten doorwarmen.

Maak van de gekookte aardappels een luchtige puree met de warme melk. Breng de puree op smaak met peper en zout en de bieslook. Schep het bonenmengsel in de ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de aardappelpuree en strooi hierover de kaas.

Laat de schotel in een voorgewarmde oven (220^C) in ca. 30 minuten goudbruin worden.


De beste manier om de toekomst te voorspellen is hem uit te vinden.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail