Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Vegetarische bonenschotel. Ingredienten van het seizoen (winter)

Ingrediënten

Materialen

grote braadpan / hapjespan, kookpan, aardappelstamper, ovenschaal (2 liter), oven (220'C)

Bereiden

Aardappels schillen en in ca. 20 minuten gaar koken. Uien en kerriepoeder in de boter 3 minuten fruiten. Toevoegen: appels, bruine bonen + bonenvocht + citroensap. Dit 5 minuten doorwarmen.

Maak van de gekookte aardappels een luchtige puree met de warme melk. Breng de puree op smaak met peper en zout en de bieslook. Schep het bonenmengsel in de ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de aardappelpuree en strooi hierover de kaas.

Laat de schotel in een voorgewarmde oven (220°C) in ca. 30 minuten goudbruin worden.


De beste manier om de toekomst te voorspellen is hem uit te vinden.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail