Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

4-12-2016. Om de vleeseters  makkelijk over de streep te halen vaker vegetarisch te eten. Het is niet echt een smeerbare paté maar meer een terrine -achtige substantie. Waar je plakjes of punten van kan snijden. Voedingstechnisch  gezien is het nogal overdreven om kaas, noten en ei in één gerecht te combineren. Maar het is zo lekker dat we dat hier stiekem toch doen.

Als je wat meer voorbereidingstijd hebt kun je de wortel, vervangen of aanvullen met gekookte peulvruchten.

Kook eventueel de peulvruchten in 1 uur gaar. Verwarm de oven voor op 175°c. Verwarm de olie en fruit hierin achtereenvolgens ui, paddenstoelen en oregano. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en laat afkoelen.

Hak de noten , wortel en kaas grof. Meng  champignons, noten, wortel (of gekookte peulvruchten), kaas, eieren en kruiden goed door elkaar. Kook het oud brood 15 minuten. Vet een ovenschaal of springvorm in en vul deze met het mengsel van brood en gekookte peulvruchten. Druk voorzichtig aan en bak de paté in 45 min. gaar en stevig. Laat hem nog 5 min in een open oven staan. Daarna nog 10 min af laten koelen voordat de paté gesneden kan worden. Ook koud erg lekker.


Het ijzer wordt nooit zo heet gegeten als het gesmeed wordt.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail