Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

30-12-2016. Gemengde koolschotel in de oven.

1 kl. witte kool, 2 uien, 1 winterpeen, 4 appels. zout, olie, 1 eetl. honing, 1 eetl. karwijzaad, koriander, geraspte kaas, 1½ kop boekweit, champignons, 200 gram boerenkool.

Rasp de witte kool , snijd uien en appels in kleine stukjes. Fruit ui en champignons en bak daarna de witte kool nog even mee. Voeg op het laatst de gesneden boerenkool toe.

Doe de overige ingredienten in een ingevette ovenschotel en bak het gerecht in een oven van 175° C in 35 min. gaar. Pas eventueel het recept (ingredienten) aan aan het aantal personen.


De beste manier om de toekomst te voorspellen is hem uit te vinden.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail