Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

14-6-2016. Groentenpilav.

Week de gerst 24 uur. Neem een goede pan met dikke bodem en verwarm hierin de olie op een middelhoog vuur. Voeg de komijn en kurkuma toe en rooster heel eventjes. Voeg de fijngesneden ui, knoflook en geraspte verse gember toe en bak 30 seconden mee. Voeg de gerst toe en roer totdat elk korreltje met de groenten en specerijen in aanraking is geweest. Voeg fijngesneden groen pepertje, wortel, zoete aardappel, tomaat, paprika, doperwten en zout en water toe. Breng aan de kook en stoof op een zacht vuurtje gaar. Garneer met verse peterselie of koriander.


Mijn eerste kamer was zo laag, dat ik er alleen maar pizza kon eten.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail