Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

1-11-2017 Twee recepten voor koekjes met havermout.

Benodigdheden krachtrondjes (circa 10 koekjes)

Bereiding

Doe de havermout in een kom. Roer in een andere kom het ei los met de karnemelk en voeg de tomatenpuree, peper, zout en het aroma toe en meng goed door elkaar. Giet dit mengsel op de havermoutvlokken en schep het goed om, zodat de vlokken volledig bedekt zijn met het mengsel. Laat het zo een half uurtje afgedekt staan. Rasp in de tussentijd de kaas. Voeg deze na een half uurtje toe aan het mengsel en roer goed door elkaar. Vorm er met je handen kleine rondje koekjes van. Het mengsel goed aandrukken!

Doe wat boter in de pan en bak hierin de rondjes op half hoog vuur tot ze goudbruin zijn, aan beide zijden.

*Met Aroma werd een kruidenmengsel bedoeld. Je kunt het nog steeds kopen in de supermarkt in een klein geel busje onder de naam Aromat. Het is een poedertje van vooral gedroogde uien en zout. Het is sterk van smaak en wordt vaak genoemd als ingrediënt in gerechten in het kookboekje Ons dagelijksch brood.

En het tweede recept.

Bereiding

Rasp de kaas grof. Doe de kaas in een kom samen met de overige ingrediënten en kneed het even goed door elkaar. Vorm er met je handen kleine rondje koekjes van. Het mengsel goed aandrukken! Leg de koekjes op bakpapier op een bakblik. Bak ze circa 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 ° goudbruin en gaar.


Als de appel niet ver van de boom valt, hoef je hem ook niet uit Nieuw Zeeland te halen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail