Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

12-7-2012. Uit RNW wereldkrant: Recron, de brancheorganisatie voor recreatiebedrijven in Nederland, wil dat er een apart ‘recreatieweerbericht’ komt. Volgens directeur Joep Thönissen lijdt de recreatiesector voor het zoveelste jaar flinke schade, omdat mensen een voorgenomen dagje uit laten schieten op grond van een verkeerd weerbericht.
Ach gossie!

Deze branche, bekend van vliegreizen en omvallende touringcars, krijgt nu een koekje van eigen deeg. Trouwens, het weer is altijd goed, de mens is onaangepast. Regelmatig schijnt de zon, reden waarom ook allerlei landbouwgewassen het prima doen. Doe daar je voordeel mee.

Recept:

Capucijners-ratatouille

1 kg. verse capucijners, 2 uien, 125 g. tomaten, 1 paprika, 250 g. aubergine, 200 g. courgette, 1 eetl. tamari, 500 g. broccoli, laurierblad, tijm, marjolein, peper, knoflook, olie

Dop de capucijners en was ze. Kook ze in 15 min. gaar. Fruit ui, knoflook en kruiden in olie. Snij aubergine en courgette in plakken, de paprika in repen en voeg alles bij de uien.

Laat het ± 10 min. smoren. Blancheer de broccoli. Snij de tomaten in vieren. Meng de groenten en capucijners door elkaar en laat alles met een beetje water en tamari nog 2 min. zachtjes sudderen.


Iedereen moppert op het weer, maar niemand doet er iets tegen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail