Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

4-8-2017 Het hondengespuis krijgt eindelijk z'n vet:

Onderzoekers van de universiteit van Wageningen hebben in rauw hondenvoer een schadelijke bacterie gevonden. Het gaat om Brucella suis, die volgens de onderzoekers gevaarlijk is voor honden, maar ook voor mensen.

Honden kunnen door de bacterie problemen krijgen aan hun gewrichten en geslachtsorganen. Mensen krijgen verschijnselen die lijken op griep, zoals langdurige aanvallen van koortsgolven die maar moeilijk te bestrijden zijn. Sommige mensen hebben de bacterie hun leven lang bij zich en hebben er ook altijd last van. Ook varkens zijn zeer gevoelig voor de bacterie. Lees meer:

Het mes snijdt dus aan twee kanten. Ook gevaarlijk voor mensen. Sommigen halen van ver slachtafval, dat spul is kilometers ver te ruiken en de honden zelf gaan er van aan de spuitpoep. Niet iets om trots op te zijn en dwepen met de Partijvandedieren helpt ook niet. Integendeel:

Katzen/Hunde in USA verschlingen 1/4 des Fleisches -UCLA-Prof.: 25-30% der Klimagase durch Fleischproduktion  https://t.co/IbLFPwfajD

Is een konijntje of één of meer kippen iets voor je? Het fipronil-probleem is dan verleden tijd. Dit vee kun je in een verplaatsbaar hok houden. Ze houden bovendien je tuin vrij van onkruid en ongedierte en zijn zeker stiller dan de lawaaige grasmaaier. Kinderen zijn bovendien dol op een zacht aaibaar konijntje.

Konijnen willen ook wel eens naar buiten. Daarom heeft Gert-Jan een mooi mobiel konijnenhok ontworpen voor konijnen. Het is verplaatsbaar overal neer te zetten. De konijnen kunnen smullen en het scheelt grasmaaien.

Hiermee zijn ook de kinderen in een later stadium van de straat te houden door ze in de keuken aan het werk te zetten. Ook dat vinden kinderen leuk, gebruik lokale ingredienten.


Muffins

Ingrediëntem: 50 g. boter, 250 g. meel, 60 g. suiker, snufje zout, 2 eieren, 1½ dl. (karne)melk, 2 eetl. meel, scheutje bessendixap, bosbessen, 3½ tl bakpoeder

Bereiding: De boter laten smelten. Het meel, suiker en zout door elkaar mengen. Maak in het midden een kuiltje. De eieren loskloppen en met de melk, bosbessen, dixap en 2 eetl.meel in het kuiltje gieten.

 Roer alles snel door elkaar. Vul kleine vormpjes met het deeg en bak de muffins in het midden van een oven van 200° C in 25 min. gaar.

Gebruik i.p.v. bramen geraspte kaas, verse kruiden of geraspte appel en wortel.

Zie ook:

Kinderen en eieren.


Ik heb geen hond; ik laat mezelf uit.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail