Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

27-10-2015: En opnieuw komt er een waarschuwing over vlees.

Het houdt de gemoederen flink bezig, dat kankerrisico van rood/bewerkt vlees. De geeft een verhelderende Q&A.

En die vrachtwaggel? In de knel:

17-jarige jongen rijdt al bellend in vrachtwagen met medeweten van werkgever. Lees meer:

Stamppot koolraap-witte kool.

Ingrediënten

150-250 gram aardappel per persoon
50-150 gram koolraap per persoon
50-150 gram witte kool of spitskool per persoon
melk
boter
peper, zout en nootmuskaat

Bereiding

Het oog wil ook wat, probeer dus wat stukjes koolraap heel te laten bij het stampen, dan krijg je mooie oranje spikkels in een zee van aardappelgeel en wittekoollichtgroen.....


Typisch een recept van de vleesmaffia, saai en smakeloos. De volgende ingredienten zijn toegevoegd:

Fruit als eerste een ui met het laurierblad. Melk, peper en boter zijn dan overbodig. Er zullen steeds meer recepten "verbouwd" worden, waardoor steeds meer mensen het vlees de deur wijzen.


Waar de galblaas van vol is, loopt het toetsenbord van over.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail