Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

9-6-2016 Als je wat gezonder leeft, haal je producten zoals peperkoek niet meer snel in huis. Kruidkoek zit vaak vol met suikers, bloem, geoxideerde vetten en een hoop houdbaarheidsmiddelen. Kruidkoek.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een kom
  3. Voeg de olie toe en roer voorzichtig
  4. Voeg de gesneden appel toe
  5. Spatel de olie er door en beetje bij beetje het water (voorzichtig er doorheen spatelen)
  6. Schep het beslag in de cakevorm en plaats in de oven voor 30 minuten

Het probleem is niet dat je niet weet wat je doen moet maar, dat je niet doet wat je allang weet.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMailMailMail