Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Maultaschen en mie koop je in de winkel, er zijn zelfs biologische! En met biologische mie maak je lekkere bami. Inkopen doe je met de fiets of te voet:

Wechselbereitschaft bei ist groß: Gute Infrastruktur für & Gehen und mehr & führen zu weniger Auto-Verkehr

Are we making pedestrians a priority on the streets?

En wel hierom >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Het recept, bijna hetzelfde als dat van Gerst-nasi, behalve dat gerst vervangen is door mie.

Snij de prei in ringen en bak deze samen met de champignons in olie in een wok. Voeg de in repen gesneden kool toe en bak tot de repen zacht beginnen te worden. Voeg dan tamari toe. Op het laatst de taugé toevoegen. Fruit intussen ook de gesnipperde uien in olie en kerrie. Kook de mienestjes in 10 minuten gaar. Als de mie gaar is deze nog even met de uien en kerrie mee bakken.

Voeg daarna toe aan de kool en taugé. Laat nog even doorpruttelen. Zet meteen nieuwe taugébonen onder water voor de volgende keer.

Zie ook de verlengde tram met verschillende bestemmingen. Een degelijk alternatief voor egoistisch rijblik. En zie hoe ook goederen vervoerd worden. Ruimtegebruik? NUL!

Zie ook:

Verkiezingen, politiek vertoont vluchtgedrag.

Groen gas, maar dan anders.


Wegens bezuinigingen geen spreuk.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.