Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Mexicaanse (gerst)rijstschotel

Ingredienten: ½ kop rijst of geweekte gerst, 1 paprika, 250 g. snij- of sperziebonen, bonekruid, tamari, zout, peper,  300 g. tomaten, tijm,
½ kop geweekte tarwe

Bereiding: Kook rijst of gerst en tarwe in 45 min. gaar. Zet ook de snij- of sperziebonen op met wat bonekruid. Fruit de in blokjes gesneden paprika in olie tot ze gaar zijn.
Voeg de halfgare snijbonen toe en ga door met fruiten, onderwijl toevoegend tamari en peper. Snij de tomaten in vieren en meng alle ingredienten door elkaar.
Laat alles nog even pruttelen.


Iedereen klaagt over het weer, maar niemand doet er iets aan.


Klimagenda is op te vinden. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail