Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Ovenschotel kool, champignons en tauge.

Wat je gaat doen :

Zet een pan water op het vuur, snij de kool fijn. Kook ze in een paar minuten beetgaar en giet ze dan af. De champignons in plakjes snijden. Een koekepan op het vuur en daarin in een beetje olie de champignons langzaam laten garen. Zet ondertussen het water op voor de aardappelpuree, de lenteuitjes in hele fijne ringetjes snijden. Zet de oven aan op ongeveer 160°.
Op het moment dat je de puree verder gaat maken doe je de kool bij de champignons en hier voeg je 2 eetlepels ras el hanout aan toe, roer dit goed door elkaar. Maak dan verder de puree volgens de verpakking en voeg hier wat versgemalen nootmuskaat aan toe en roer de lenteui erdoor.

Pak dan een ovenschaal, roer de groente, tauge en de aardappelpuree door elkaar en strooi hier de geraspte kaas overheen. Zet in het midden van de oven, ongeveer een minuut of 15 tot de kaas gesmolten is. Haal de schaal uit de oven en verdeel het over de borden.....eet smakelijk!

Ras el hanout:

zwarte peperkorrels, gemberpoeder, komijnezaadjes, komijnepoeder, nootmuskaat, korianderzaad, kaneelpoeder, paprikapoeder, kardemon, kurkuma, chilivlokken, grof zeezout, kruidnagelpoeder


Redelijke mensen hebben geen god nodig om hen te vertellen wat ze wel en niet mogen doen. Zij weten dat uit zichzelf.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMailMailMailMailMail