Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

6-10-2017 Ovenschotel rode kool met geitenkaas - vegetarisch

Snij de rode kool fijn. Verwarm de olie en bak de gesnipperde ui, voeg dan de rode kool toe met de kruiden en bak even om en om. Giet het sap er bij en breng het aan de kook. Laat de rode kool op een laag vuur gaar worden, 30 minuten moet genoeg zijn (het moet lekker zacht zijn). Doe de laatste 5 minuten de appelblokjes er bij.Voeg peper en zout toe.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Terwijl de rode kool pruttelt, schil je de aardappelen, snij ze in stukken en kook je ze af tot gaar. Leg ze in een ovenschaal. Giet de rode kool/appeltjes af (en bewaar het vocht) en voeg het toe aan de aardappelen. Verdeel de geitenkaas erover en laat de schotel in ongeveer 15 minuten gratineren.

Bestrooi met de amandelsnippers en de koriander. Geef het warme kookvocht er apart bij, als 'jus' voor wie het graag smeuïg heeft. Wij aten er een groenteburger bij op basis van linzen en bloemkool

Zie ook

Doe het zelf, combinatieteelt.


De beste manier om de toekomst te voorspellen is hem uit te vinden.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMailMailMail