Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Dit recept is gejat en omgebouwd naar lokale ingredienten, iets waar Lazuur zich zegt sterk voor te maken.

Bereiding:
Klop een dressing van 5 eetlepels zonnebloemolie, 2 eetlepels citroensap en wat zout en peper. Roer dit door de de macaroni. Giet vervolgens 2,5 dl. koud water over de couscous en laat afgedekt 15 minuten staan. Roer de macaroni of mie los met een vork. Dop de tuinbonen en doperwten en blancheer of stoom ze 5 minuten. Snijd bosui, peper en tomaat in kleine stukjes. Hak de kruiden fijn.

Doe alle ingrediënten met de macaroni in een grote kom en werk door elkaar. Doe er ook het overgebleven citroensap, de rasp en nog een scheutje zonnebloemolie door.


Elke gedachte over hoe het zou-moeten-zijn, weerhoudt je van hoe het zou-kunnen-zijn.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail