Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

14-6-2016. Vegetarische paté.

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Kook de linzen met wat bonenkruid gaar.  Giet af en laat uitlekken.

Bak de fijngesneden ui glazig en voeg de eveneens fijngesneden knoflook en champignons toe. Bak alles nog zo’n 10 minuten. Haal van het vuur en voeg de linzen en het losgeklopte ei toe. Breng op smaak met tijm, komijn, zout en peper. Meng goed. Het mengsel moet niet te droog en niet te nat zijn (ongeveer als een beetje stijve behanglijm). En het moet voortreffelijk smaken. Experimenteer en voeg evt. nog andere kruiden uit je voorraadkastje toe.


Bak ongeveer 30 minuten, maar de baktijd hangt ook sterk van je vorm af omdat de hitte natuurlijk tot in de kern moet doordringen. Stort de paté dan op een bakplaat (bakpapier!) en laat zo de onder- en de zijkanten ook mooi bruin worden. Lekker zowel warm als koud!

Het linzenmengsel kun je ook heel goed op de brood eten! Ook andere peulvruchten doebn het goed.


Nieuwe schoenen zitten pas echt lekker nadat ze tweede hands zijn geworden!


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail