Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

28-5-2012. De NOS: Varkenshouders voeren actie teghen supermarkten met borden langs de snelweg. Een gesprek met Wyno Zwanenburg, van de Nederlandse Vakbond Varkenhouders en Marc Jansen van het Centraal Bureau Levensmiddelen. Lees meer:

De supermarkten, daar word je pas bedonderd. Een kant-en-klaar-maaltijd met boerenkool, kan ook niet zonder de suggestie van vlees. Het levert plastic op en is niet binnen te houden.

Het recept voor echte vegetarische boerenkoolstamppot vind je hier. Geen plastic, geen surrogaatvlees en veel lekkerder. Uitspraak van een vlees etende moeder.

Consument eet het liefst groente uit eigen land, boerenkoolschotel

Laat Albert Hein maar z'n eigen zooi opeten met z'n prikkelvrij winkelen. Dit recept is ook voor de varkens geheel prikkelvrij.

Boodschappen doen in stilte, zonder kassageluiden en felle verlichting: het kan vanaf morgen bij een Albert Heijn-filiaal in het Brabantse Sint-Michielgestel. Door wekelijks een uurtje ‘prikkelvrij winkelen’ in te lasten, wil de supermarkt klanten met autisme tegemoet komen.

Elke dinsdagochtend tussen acht en negen uur zullen er in de supermarkt geen hinderlijke geluiden te horen zijn. De muziek en kassageluiden gaan uit en ook de verlichting zal worden gedempt. Vragen als ‘wilt u nog zegeltjes’ zullen tijdens dit uurtje niet meer worden gesteld. Lees meer:

Zie ook de overeenkomst tussen vleeseter en oliejunk, de borden staan langs de snelweg.

Het probleem is niet nieuw. Ruim een jaar geleden had de NOS het er ook al over. Niets van geleerd. En er is nog een ander probleem. Twee vliegen in één klap:

Het  verhaal is nog niet af.

Veel groenten, fruit en peulvruchten, een beperkte hoeveelheid kip en vis, en weinig of geen rood vlees. Dat eetpatroon is nodig om mensheid en milieu de komende jaren duurzaam te laten voortbestaan, zegt een groep wetenschappers die drie jaar onderzoek deed. Lees meer:

Aardappelen, groente, vlees. Dat krijgen kinderen in NL voor hun neus. Doodsaai, dat pruimt geen kind.

Vlees is bovendien een oorzaak van kanker en ander ongemak. De vleesmaffia heeft maling aan je gezondheid, gezien de malversaties met "wild" rond de kerstdagen.

Neem es een gevarieerd recept. (Meer info):

Uit de Veluwepost: Wageningen GroenLinks heeft het College gevraagd om zo spoedig mogelijk met een geïntegreerd parkeerplan voor heel Wageningen te komen. In dit parkeerplan moeten alle parkeer-hotspots in kaart gebrachtworden, ook in gebieden waar de parkeernorm gehanteerd wordt. Lees verder...... Men heeft maling aan de "parkeernorm", het bericht is foetsie. Een ander ambtelijk produkt.

Een railverbinding, dan hoeft er niet geparkeerd te worden. Groenslinks overweegt een fusie met D66, het "redelijk alternatief". Deze nieuwe club van olieslaven is medeverantwoordelijk voor de chaos. Zelfs twee keer zeven  rijstroken is dan niet meer genoeg. Ook medeverantwoordelijk is het ministerie van landbouw, destijds onder Gerda Verburg met z'n mensonterende vleesmaffia. De bio-industrie en het bijbehorende verkeer is medeverantwoordelijk. Lees meer:

Dieren worden levend vervoerd alsof ze al dood zijn. Het bloed stroomt soms uit de vrachtwaggels, als die al niet onderweg omgelazerd zijn. Dat is de topfileveroorzaker. Want ook het voer voor deze varkens wordt per vrachtwaggel aangevoerd. Dat alles zal de vleesmaffia aan z'n anus oxideren en de lijken vretende klant doet hier willens en wetens aan mee. Lees verder... en luister....

Hier een voorbeeld van een "biologische" slager in Wageningen die zelfs het broeikaseffekt durft te ontkennen.

Maarrrr.... deze slager zit in de knel en verkoopt naast lijken ook groenten en brood, alvast bezig met omschakelen.

Peakoil zal vlees flink duurder maken omdat veevoer uit Verweggistan komt. En... sneller dan het geluid. De vleesmaffia in de puree.

En de klant, (hier weer een gier met een buitgemaakt lijk), parkeernorm? De klant gaat de komende tijd verder in de mangel. Dankzij Peakoil zal dit beeld geleidelijk verdwijnen.

Die tram, ambtenaar!

Bijgewerkt 7-3-2018

Verder omschakelen, een Duits voorstel....

Regierungsberater schlagen höhere Steuern für Milch und Fleisch vor

Klimaschutz durch höhere Mehrwertsteuer: Für Fleisch, Wurst, Milch und andere tierische Produkte soll der Satz von 19 Prozent gelten. Das legen Berater der Bundesregierung nahe.

Wissenschaftler empfehlen der Bundesregierung eine höhere Mehrwertsteuer auf Fleisch, Wurst, Milch und andere tierische Produkte.

Da bei der Produktion tierischer Lebensmittel mehr Treibhausgase entstünden als bei pflanzlichen, solle für sie der reguläre Mehrwertsteuersatz von 19 Prozent gelten, heißt es in einem Klimagutachten der Wissenschaftlichen Beiräte, das an Landwirtschafts- und Ernährungsminister Christian Schmidt (CSU) übergeben wurde. Bisher gilt der reduzierte Steuersatz von sieben Prozent.

Wenn die Deutschen nur noch so viel tierische Produkte essen würden, wie die Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE) empfehle, könnten rund 22 Millionen Tonnen CO2-Äquivalent pro Jahr eingespart werden, heißt es im Gutachten der Wissenschaftlichen Beiräte weiter.

Die DGE rät, nicht mehr als 300 bis 600 Gramm Fleisch und Wurst pro Woche zu essen. Nach Angaben des Bundesverbands der Deutschen Fleischwarenindustrie isst jeder Deutsche im Schnitt gut 60 Kilogramm Fleisch im Jahr, das ist mehr als ein Kilogramm pro Woche. Lees meer:

Mehrwertsteuer, hier bekend als BTW zou volgens het voorstel verhoogd moeten worden. BTW op biologische voeding kan dan omlaag, iets wat al eerder ter sprake kwam.

Let op, de site staat vol met reclame.


Als het kalf verdronken is, .......................... is ie dood.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail