Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

28-5-2012. De NOS: Varkenshouders voeren actie teghen supermarkten met borden langs de snelweg. Een gesprek met Wyno Zwanenburg, van de Nederlandse Vakbond Varkenhouders en Marc Jansen van het Centraal Bureau Levensmiddelen. Lees meer:

Zie ook de overeenkomst tussen vleeseter en oliejunk, de borden staan langs de snelweg.


Het probleem is niet nieuw. Ruim een jaar geleden had de NOS het er ook al over. Niets van geleerd. En er is nog een ander probleem. Twee vliegen in één klap:

Aardappelen, groente, vlees. Dat krijgen kinderen in NL voor hun neus. Doodsaai, dat pruimt geen kind.

Vlees is bovendien een oorzaak van kanker en ander ongemak. De vleesmaffia heeft maling aan je gezondheid, gezien de malversaties met "wild" rond de kerstdagen.

Neem es een gevarieerd recept. (Meer info):

Uit de Veluwepost: Wageningen GroenLinks heeft het College gevraagd om zo spoedig mogelijk met een geïntegreerd parkeerplan voor heel Wageningen te komen. In dit parkeerplan moeten alle parkeer-hotspots in kaart gebrachtworden, ook in gebieden waar de parkeernorm gehanteerd wordt. Lees verder...... Men heeft maling aan de "parkeernorm", het bericht is foetsie. Een ander ambtelijk produkt.

Een railverbinding, dan hoeft er niet geparkeerd te worden. Groenslinks overweegt een fusie met D66, het "redelijk alternatief". Deze nieuwe club van olieslaven is medeverantwoordelijk voor de chaos. Zelfs twee keer zeven  rijstroken is dan niet meer genoeg.

Ook medeverantwoordelijk is het ministerie van landbouw, destijds onder Gerda Verburg met z'n mensonterende vleesmaffia.


Dieren worden levend vervoerd alsof ze al dood zijn. Het bloed stroomt soms uit de vrachtwaggels, als die al niet onderweg omgelazerd zijn. Dat is de topfileveroorzaker. Want ook het voer voor deze varkens wordt per vrachtwaggel aangevoerd. Dat alles zal de vleesmaffia aan z'n anus oxideren en de lijken vretende klant doet hier willens en wetens aan mee. Lees verder... en luister....

Hier een voorbeeld van een "biologische" slager in Wageningen die zelfs het broeikaseffekt durft te ontkennen.

Maarrrr.... deze slager zit in de knel en verkoopt naast lijken ook groenten en brood, alvast bezig met omschakelen.

Peakoil zal vlees flink duurder maken omdat veevoer uit Verweggistan komt.

En de klant, (hier weer een gier met een buitgemaakt lijk), parkeernorm? De klant gaat de komende tijd verder in de mangel. Dankzij Peakoil zal dit beeld geleidelijk verdwijnen.

Die tram, ambtenaar!

Zodat dit voorbij is!
 


Als het kalf verdronken is, .......................... is ie dood.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail