Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

16-7-2012, de politiek is weer helemaal de weg kwijt. Maar dat verbaast niemand. Marianne Thieme, van de Partij voor de Dieren. Denkt het vleesverbruik (en dus het sojaverbruik) te verminderen door één dag in de week sojalappen op het menu te zetten.

Wat een geweldige beperking en wat een geweldig stemadvies (voor een andere hypocriete) partij. Was meteen ook een goeie smoes voor domroep NOS, want Marianne heeft als idool Paul McCartney, wiens miljoenen verspillende vrouw Heather Mills deze "aktie" opstarte.

AMSTERDAM - Marianne Thieme roept Nederlandse restaurants op om voortaan op maandag geen vlees meer te serveren. De PvdD-voorvrouw wil daarmee het initiatief van Paul McCartney ondersteunen.

De ex-Beatle was al eerder de campagne ‘Meat-Free Monday’ gestart. Meat & Meal berichtte hier al in juni 2008 over. Hij heeft inmiddels chefkoks Giorgio Locatelli en Skye Gyngell achter zich gekregen.
Lees meer:

Vleesloze maandag, en die andere zes dagen? Amerikaanse kinderen worden zomogelijk nog meer bedonderd. Restaurant, arme kinderen, iemand wel eens arme kinderen in een restaurant gezien? Het "Vleesmagazine" hierover:

NEW YORK – Arme kinderen in The Bronx, in New York, worden drie jaar lang voorzien van vleesloze maaltijden. Supervegavrouw Heather Mills gaat daar voor zorgen.

Mills, die bekend werd als miljoenenopslokkende (ex-)vrouw van Beatle Paul McCartney, wil dat haar veggieburgers en soja hotdogs ervoor zorgen dat iedereen toegang krijgt tot gezonde voeding.
Lees meer:


Wat kan ze toch lief kijken, dit sojamonster.

Want, soja is helemaal niet duurzaam:

En toch blijft de domroep soja pluggen, net zoals de domroep muzeik plugt op een nieuwszender. Hou jij ze dom is nog steeds van toepassing in de mediamaffia. Het klokhuis:

Get Microsoft Silverlight
Blijf de domroep negeren.

Recepten zonder vlees of soja? Nog maar één:

Provencaalse groenten.

2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 paprika, 750 g. tomaten, 1 kleine aubergine, 200 g. champignons, zout, peper, rozemarijn, marjolein, tijm, laurier.

Uien in halve ringen snijden en met knoflook en kruiden fruiten in olie. Tomaten wassen en in vieren snijden, de paprika snipperen en aan de uien toevoegen. Zo ook met de andere groenten. Laat alles zachtjes gaar stoven en een weinig indampen. Meer recepten.


De meesten worden liever door lof geruineerd, als door kritiek gered.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail