Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wil.

16-7-2012, de politiek is weer helemaal de weg kwijt. Maar dat verbaast niemand. Marianne Thieme, van de Partij voor de Dieren. Denkt het vleesverbruik (en dus het sojaverbruik) te verminderen door één dag in de week sojalappen op het menu te zetten.

Vleesloze maandag, en die andere zes dagen? Amerikaanse kinderen worden zomogelijk nog meer bedonderd. Restaurant, arme kinderen, iemand wel eens arme kinderen in een restaurant gezien? Het "Vleesmagazine" hierover:

NEW YORK – Arme kinderen in The Bronx, in New York, worden drie jaar lang voorzien van vleesloze maaltijden. Supervegavrouw Heather Mills gaat daar voor zorgen.

En toch blijft de domroep soja pluggen, net zoals de domroep muzeik plugt op een nieuwszender. Hou jij ze dom is nog steeds van toepassing in de mediamaffia. Het klokhuis:

Recepten zonder vlees of soja? Nog maar één:

Provencaalse groenten.

2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 paprika, 750 g. tomaten, 1 kleine aubergine, 200 g. champignons, zout, peper, rozemarijn, marjolein, tijm, laurier.

Uien in halve ringen snijden en met knoflook en kruiden fruiten in olie. Tomaten wassen en in vieren snijden, de paprika snipperen en aan de uien toevoegen. Zo ook met de andere groenten. Laat alles zachtjes gaar stoven en een weinig indampen. Meer recepten.


De meesten worden liever door lof geruineerd, als door kritiek gered.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail