Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

6-12-2017 Walnotenhoningtaart.

Zeef de bloem met 100 gram suiker en wat zout boven een kom. Snijd de boter in hele kleine stukjes door de bloem en roer er drie eetlepels koud water door. Kneed tot een samenhangende bal. In plaats van snijden en roeren, kan dit ook in één keer met alle ingrediënten in de keukenmachine gedaan worden. Druk het deeg in een lage taartvorm, dek af met folie en zet een uurtje in de koelkast. Maal 200 gram van de noten fijn in een notenmolentje of keukenmachine. Hak de overige noten grof. Roer de rest van de suiker, de honing, slagroom, eieren en koekkruiden door de noten. Giet het mengsel over het taartdeeg en bak zo’n drie kwartier op 180° C.


Als de appel niet ver van de boom valt, hoef je hem ook niet uit Nieuw Zeeland te halen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail