Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

18-5-2012. Wakker dier richtte ooit een antireklamecampagne op C1000 over de kiloknallers. C1000 leek zich daar eerst wel iets van aan te trekken maar dat was maar tijdelijk. Bij "Wakker dier" kun je je abonneren op een nieuwsbrief, waarin de supermarkten die wel "diervriendelijk" vlees leveren en de vleesloze "alternatieven" genoemd worden. Wel eens zo'n "alternatief" geprobeerd? Het is maar nauwelijks binnen te houden en bestaat voornamelijk uit soja (uit Verweggistan). Bekend zijn Valess en Vegaburgers.
 


Het Nederlandse menu bestaat in de meeste gevallen uit "aardappelen, groente, vlees en jus". En volgens de meeste Hollanders eten vegetariers voornamelijk eieren, kaas en sla. Vandaar ook de "alternatieven" van "Wakker dier" in de vorm van "kunstvlees".

Ook bij de AVRO staat de fantasie op NUL.
Op visite bij Hans Smit (woont waarschijnlijk ook ver van Hilversum) iemand van een dierenartsenorganisatie. Een belanghebbende dus. Beweert dat het vervangend eiwit uit soja komt.

Fantasie uitgeschakeld!

En ook de huidige politiek komt nauwelijks van z'n plaats. Hadden we ooit Renkums wethouder die elektrisch wilde gaan rijden maar zonder stroom kwam te staan, nu probeert ze de twittergemeenschap te bedonderen met haar gebrek aan fantasie. Veel verder dan haar neus lang is komt ze niet. Foto geleend van Youtube, voor iedereen beschikbaar. Een paar tweets:


zoek jij het verschil tussen vegetarisch en veganistisch maar eens op.

Dat hoef je geen twee keer te zeggen.

vegetarisch is dus met soja

En nog wat, wat de nieuwe voedingsmaffia graag onder het tapijt veegt. Het geklooi met voeding heeft al veel slachtoffers geëist. In onderstaand recept en ook de elders op deze webzijde getoonde recepten zit geen gram soja. Geen enkel probleem met de gezondheid.

Probleem:
 

De Nederlandse landbouwminister Gerda Verburg roept ondernemers op om alternatieven voor dierlijke eiwitten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Het gaat bijvoorbeeld om plantaardige eiwitten en andere eiwitbronnen zoals algen, wieren, schimmels en insecten maar ook kweekvlees. Voor de beste ideeën stelt de regering in totaal een bedrag van 1,7 miljoen euro ter beschikking.

Oorzaak:

Bij vleesvervangers denkt men zoals hierboven aangetoond aan soja, vegaburgers en meer fantasieloos gebroddel. Soja komt uit Verweggistan (9000 km) en dus blijft er veel transport nodig. Dat is in de toekomst voorbij.
Peakoil.

De oplossing:

Meer fantasie in de keuken. Een recept:

Zoet-zure kool

1 kl. witte kool, 2 uien, 4 appels. zout, olie, 1 eetl. honing, 1 eetl. karwijzaad, ½ kop rozijnen, geraspte kaas, 1½ kop boekweit

Snijd kool , uien en appels in kleine stukjes. Fruit de ui en bak daarna de kool nog even mee.

Doe de overige ingredienten in een ingevette ovenschotel en bak het gerecht in een oven van 175° C in 30 min. gaar

De politiek moet dus nog veel leren. Nog een tip uit wikipedia: Vanaf 2007 is het mogelijk voor vegetariërs om een vegapolis af te sluiten tegen de ziektekosten. De maatschappij die deze polis in het leven heeft geroepen geeft kortingen op producten als 'vleesvervangers' en vergoedt de kosten voor het lidmaatschap van een diervriendelijke organisatie.


Politiek, geloofwaardig liegen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail