Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

20-3-2012, om even te onthouden voor de volgende winter, waarin het ongetwijfeld weer glad zal worden. Twee jaar geleden:

Probleem:

Uit RNW wereldkrant: De lange vorst- en sneeuwperiode leidt tot een run op sleeën en strooizout. De Wegenwacht draait overuren.

Oorzaak:

Tja wegenwacht. "Verkeerd gepland" volgens het Radio1journaal. Inderdaad, verkeerd gepland. De bevoordeling van het prive-autoverkeer was verkeerd gepland. Een beetje dom zou Maxima zeggen. Er was een uitgebreid tramnet. Er is er niet één meer over.

Ook verkeerd gepland is de import van voer uit Verweggistan voor vooral vlees.


Oplossing:

Receptje dan maar weer? Scheelt een hoop transport.

Zuurkoolschotel

300 g. zuurkool
70 g. kapucijners
1 ui
2 teentjes knoflook
200 g. prei
zout
laurier
1 aardappel
100 g. geraspte kaas

Kook eerst de geweekte kapucijners gaar, met knoflook uit de knijper.
Verwarm olie in een pan en fruit ui en prei. Zout en laurierblad mee in de pan.

Rasp de aardappel en doe deze er ook bij. Voeg er de zuurkool bij en meng op het laatst de geraspte kaas erbij. Doe alles op een schotel en leg de kapucijners in een kuiltje in het midden. Kapucijners doen het ook mooi in de tuin, hier de "blauwschokkers".

Nu zaaien!


Hoeveel km eet jij vandaag?


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail