Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

21-10-2017 Zuurkool met champignons.

Ingrediënten:

hoofdgerecht voor twee personen

Bereiding: Doe de zuurkool in een pan met de rozijnen en kook gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil intussen de aardappelen en snijd deze in stukken. Kook de aardappelen in een andere pan gaar. Giet ze af en stamp ze met een scheutje melk tot puree. Breng de aardappelpuree op smaak met zout en peper. Snijd de champignons in plakjes en bak deze goed bruin in wat boter. Schep de aardappelpuree in een ingevette ovenschotel. Verdeel hier overheen de champignons en daarna de zuurkool. Strooi tenslotte bovenop de geraspte kaas. Gratineer 5 tot 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is.


Mensen die je te vriend moet houden zijn meestal niet je beste vrienden.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail