Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Je komt net uit het ziekenhuis en elke bron van stress is er één teveel. Verklein dat. De huisbaas bezoekt je woning net op het moment dat je in het ziekenhuis ligt. In Renkum wordt dan ook de wijkagent meegestuurd, die "maakt zich zorgen". Dat had allang voorkomen kunnen worden als er niet een complete wijk met flats tegen de grond gaat. Probeer eens vooruit te zien. Seniorenwoningen worden aan de bewoners van deze wijk verhuurd, vaak jongelui die het niet zo nauw nemen met geluidsoverlast. Vuurwerkoverlast? Regenton opgeblazen? Dakgoot door vuurwerk venield. Een wijkagent?

In geen velden of wegen te bekennen.

De volgende bron van stress is de keuken, bukken is een probleem voor iemand die net uit het ziekenhuis komt. Een verstelbare keuken kan een oplossing zijn als je thuis wilt blijven wonen.

Een goede keuken is voor iedereen anders. De ene persoon zoekt een keuken met een extra hoog aanrechtblad en de ander wil een keuken die met een rolstoel goed toegankelijk is. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om een keuken op maat te maken, met aanpassingen die het leven in de keuken een stuk aangenamer maken. Bij keukenspeciaalzaak KeukenPlus begrijpen wij dat volledig. Wij leveren aangepaste keukens aan particulieren en aan zakelijke klanten, zoals scholen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

KeukenPlus is leverancier van de aanpasbare keukens van Bribus. Keukenlijn Bribus Ergoline is speciaal ontwikkeld voor mindervaliden of mensen met een lichamelijke beperking. De keukens hebben een luxe uitstraling als iedere andere keuken, maar zijn voorzien van ergonomie en extra comfort. Zo beschikken de Bribus Ergoline keukens over in hoogte verstelbare kasten en werkbladen, handige uittrekbladen en extra wijd scharnierende kastdeuren. Wij maken gebruik van een hydraulisch systeem om de keukens in hoogte te verstellen. Dit werkt geluidsarm, is onderhoudsvrij én veiliger dan een elektrisch systeem. Bovendien kunnen de gangpaden in de keuken aangepast worden, zodat u zich gemakkelijk met een rolstoel of rollator in de keuken kunt verplaatsen. Lees meer:

Als men echt iets flexibels wil zal men ook flexibel moeten denken. Zoals de spoorwegen ooit deden. Een restaurant in een trein. Bouw daar zo'n verstelbare keuken in.

De klanten van het spoor eten terwijl ze reizen. Hoeven niet eens uit te stappen. In Nederland ondenkbaar, restauratieafdelingen zijn bij NS allang gesloopt. Kan zo weer ingevoerd worden. Deze rollende vreetschuren kunnen in elke trein meegenomen worden. Ook de rollende vergaderruimten.

Zoals dit door de SOB van de SBB overgenomen restauratierijtuig in Rapperswil.

NS toonde (zonder het zelf te willen) weer eens één van de talloze mogelijkheden van de trein. Een rijdende tentoonstelling annex werkplaats, gemaakt van oud materieel dat ook nog eens toegelaten is voor 200 km/u, de politie in de bebouwde kom rechts kan inhalen en toch geen bekeuring krijgt.

Een complete werkplaats bevatte de uit 3 rijtuigen bestaande trein die modulair opgebouwd was en ook internationaal ingezet kan worden.

Bij materieelgebrek, bij de buren wagens huren.


Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.