Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

27-11-2012. Uit AT5: Een kijkje in een 'halalwoning'.

Heftige reacties dit weekend op het bericht dat woningcorporatie Eigen Haard woningen aan zou passen voor moslims

De huizen in Bos en Lommer, al vrij snel 'halalwoningen' genoemd, leverden nogal wat reacties op. De PVV stelde er zelfs Kamervragen over, ondanks het feit dat Eigen Haard er als de kippen bij was om de aanpassingen aan de appartementen te relativeren.
Lees meer:

Ach, de PVV. Enfin, bekijk het filmpje van AT5:

Al tientallen jaren worden woningen aangepast voor hele bevolkingsgroepen of andere motivatie.

Zo zijn er hele wijken voor mensen die van een hoge energierekening houden, omdat ze toch geld genoeg hebben. De zogenaamde "kakwoningen". In de gemeente Renkum is daarvan een overschot.

Zo zijn er ook woningen die aangepast worden voor gehandicapten. En worden er zelfs woningen speciaal gebouwd voor senioren.

En de laatste jaren worden er woningen gebouwd voor mensen die juist niet van een hoge energierekening houden.

Aan de Wageningse Veerweg staan vier woningen die gebruik maken van passieve zonne-energie. Volgens sommigen zien deze woningen er niet uit en worden zelfs door sommigen genegeerd als er een excursie over zonne-energie georganiseerd wordt. De bewoners van dit soort woningen liggen nu dubbel van het lachen als hun energierekening komt.

Kortom, de media vlogen weer eens flink uit de bocht. Waar je de media nooit over hoort zijn de wijken waar het gemotoriseerd verkeer de dienst uit maakt.

Zoals deze familie met één kind, die aan één parkeerplaats niet genoeg heeft.

Het zou dus mooi zijn als er dus ook "Geiteharensokkenwoningen" of zelfs wijken komen waar het openbaar vervoer de dienst uitmaakt.

Zodat het geterroriseer van de plantsoenendiensten als Permar tot het verleden hoort. Nu vindt deze club op de Zuid-Veluwe het nodig om exact op het moment dat scholen beginnen of uitgaan met een monstertrekker de straten te bezetten.

Hier zie je bladruimers van de firma Permar bezig met hun werk. Precies op een tijd dat de straat vol is met scholieren van twee basisscholen. Een monster van een trekker die een gigantisch risico vormen voor de soms 5-jarigen die wankel op hun fietsjes bijna weggeblazen worden.

Dit werk moest en zou tussen 8:00 en 8:30 gedaan worden. Of een dag ervoor tussen 15:00 en 16:00. Een half uurtje later was het werk klaar en waren ook de scholieren op school of thuis.

Er is wildgroei van deze "automaffiawijken"!
Tot dan helpen deze "maatregelen" heel goed tegen deze wildgroei.


De 'populatie' auto's is te groot, de oplossing ligt voor de hand: opening van de jacht.


AOD zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk AOD helemaal.
Mail