Deze site probeert de lachwekkende misstanden rond energie en verkeer aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

19-12-2011, uit RNW wereldkrant: Automobiliste belaagd na aanrijding kleuter. Een 37-jarige automobiliste is zaterdagmiddag in Valkenburg belaagd door meerdere omstanders nadat zij een 4-jarig kind had aangereden vlakbij een drukke kerstmarkt. Omringd door tientallen mensen schold een aantal omstanders haar uit en ook probeerde iemand haar uit de auto te trekken. De vrouw raakte behoorlijk overstuur. Het uit Geldrop afkomstige jongetje was pardoes de weg over gestoken vlak voor haar auto, zij kon het kind niet meer ontwijken. Het kind raakte lichtgewond.

"zij kon het kind niet meer ontwijken." Natuurlijk wel, als de vrouw daar met de fiets of het OV daar was geweest, was dit niet gebeurd. Een kind als dit is zeker niet het enige slachtoffer, regelmatig worden verkeersregelaars bijna van de weg gereden omdat de olieslaven hun hormoontjes niet in bedwang kunnen houden.

Voor het rijblik worden de mooiste uitvluchten verzonnen. Bekend was al. "Ik moet naar de camping" of  "Ik heb een zieke hond". Ook mooi is: "Een fiets gebruikt ook energie" Meestal zijn het smoezen om hun verspillende leefstijl te verdoezelen. Maar soms volgt een eerlijk antwoord. Jakkeraars, de Zwitsers noemen dit "Raser" of  "Gaskrank".  Klik op de foto voor de tekst.

Voorbeeldje:Zoals deze:

Interesses: Auto's. En heeft dus flink wat problemen met de wet, ruim € 500.- aan boetes in één á twee jaar tijd.  Meer lezen:

Nog een opmerking van dit mislukt produkt van echtelijk geknutsel. De olie die niet op raakt, meer lezen:
Of deze:


Ook heel erg leuk  is deze over het pensioen:

Met name de pensioenen zitten dik in de puree. Ik kan geen werk vinden in mijn reeds totaal verpeste woonomgeving. Hoebedoellu?

Afkicken
Omschakelen
Duurzaam


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail