Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Verzekeraars sturen surfgedrag naar Facebook, ook van medische pagina's -

Wie op de site van zijn zorgverzekeraar kijkt of een bepaalde behandeling wordt vergoed, of waar hij terecht moet voor die behandeling, verwacht niet dat Facebook meekijkt. Maar dat gebeurt bij meerdere zorgverzekeraars wel, blijkt uit onderzoek van de NOS. Lees meer:

'Zorgverzekeraars overtraden waarschijnlijk de wet met trackers' -

Het heeft er veel van weg dat zorgverzekeraars de wet hebben overtreden door het surfgedrag van gebruikers te registreren en door te sturen naar Facebook. Dat zegt de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) in reactie op het nieuws dat zorgverzekeraars een zogenoemde Facebook-pixel-plug-in op hun website hebben. Die wordt door het sociale mediaplatform gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Lees meer:

Peiling: een op de vijf Facebookers overweegt profiel te verwijderen -

#DeleteFacebook en #ByebyeFacebook: het lijkt wel alsof iedereen het platform gaat verlaten en jij als enige nog op 'attending' staat bij dat feestje van komend weekend. Maar dat lijkt mee te vallen, blijkt uit onderzoek van het EenVandaag Opiniepanel. Lees meer:

Het misbruik van de persoonlijke gegevens van Facebookgebruikers laat ook gebruikers in Nederland niet onberoerd. Bijna de helft van de Nederlandse Facebook-gebruikers overweegt hun account te verwijderen.

Dat blijkt uit een RTL Nieuws-enquête, uitgevoerd door DVJ Insights. In Nederland heb je 9,7 miljoen actieve Facebookgebruikers. Een actieve gebruiker van Facebook gebruikt de site maandelijks.

Geen vertrouwen

Uit de flitsenquête blijkt dat van de Facebookgebruikers die wij ondervroegen, ongeveer 1 procent de afgelopen twee weken is gestopt met de website. De meeste mensen zijn gestopt omdat ze Facebook niet meer vertrouwen. Zij zeggen dat dat komt omdat Facebook informatie van gebruikers verkoopt. Facebook zegt geen informatie van gebruikers aan adverteerders te verkopen, maar alleen advertenties te verkopen gericht op bepaalde groepen gebruikers. Lees meer:
Dan weet je wat de gevolgen zijn als "je er ook bij wilt horen".


Altijd achter de kudde aan, dan sjouw je altijd door de stront.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail