Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

9-1-2017 Nieuwstip, speciaal voor de domroep die op een nieuwszender junkmuziek draait. Breng als je nou echt niks meer weet eens wat tips die de samenleving verbeteren. Zoals deze:

Maak de tabaksindustrie crimineel zodat tot vervolging kan worden overgegaan.

Als in Nederland de tabaksindustrie als crimineel wordt gezien wordt dit internationaal heel groot! #plus @Ficq_Advocaten @Sickofsmoking https://t.co/6gpM9GfTlH

Uit RNW wereldkrant: Roken beschadigt brein van jongeren. Roken leidt tot blijvende hersenschade in het brein van pubers. Jongeren die roken kunnen op latere leeftijd aandachtsstoornissen krijgen.

Sterker nog, de hersenbeschadiging is al aanwezig bij jongeren die gaan roken. Anders ga je na uitgebreide waarschuwingen niet roken. Op een pakje hijgpijlen staat al wat de gevolgen kunnen zijn. En dan toch gaan roken? Dan ben je toch niet goed bij je klapper?

Met name de tabaksboer op het plaatje heeft maling aan de gevolgen, niet alleen voor de roker. Tabak komt zoals bekend uit de tropen en wordt daar aangeplant in monocultuur, samen met de bananen, soja en ander veevoer voor een "stoere" leefstijl.

Er is zelfs een PDF om aangifte te doen. Goede tip.

Onlosmakelijk is de link naar (soft)drugs en daarna (hard)drugs. Wiet en marihuana worden gerookt.

Nog meer crimineel en een gevaar voor de gezondheid!

Een ander gevaar veroorzaak je zelf. "

In het uitlaatgasschandaal zijn er niet alleen proeven met apen uitgevoerd, maar ook met mensen. Dat melden de Stuttgarter Zeitung en de Süddeutsche Zeitung op basis van een rapport dat de kranten in handen hebben gekregen.

Het rapport is opgesteld door de Europese Onderzoeksvereniging voor Milieu en Gezondheid in de Transportsector (EUGT), die werd gefinancierd door autofabrikanten Volkswagen, BMW en Daimler. De EUGT liet volgens het rapport een "kortetermijn-inhalatieonderzoek" doen naar stikstofdioxide (NO2) bij gezonde mensen.

Geen reactie

De EUGT heeft volgens de kranten de gevolgen van verschillende NO2-concentraties bij 25 jonge gezonde personen laten onderzoeken. Dat zou zijn gebeurd tussen 2012 en 2015 bij het universiteitsziekenhuis in Aken, net over de grens bij Heerlen.

Uit het experiment kwam volgens de Süddeutsche Zeitung naar voren dat de ingeademde NO2 "geen reactie" gaf. Het gas zou bij de proefpersonen niet tot een ontstekingsreactie in de luchtwegen hebben geleid.

„Das Auto tötet mehr Menschen als Ebola oder Malaria. „Du sollst nicht töten“ wurde im Straßenverkehr außer Kraft gesetzt.“ @franzalt https://t.co/AEULjnrgdj

Eine Arztpraxis auf Rädern: Wir stellen den DB Medibus vor.

Volgende slachtoffer is de "Big Mac", de "quarterpounder" en andere produkten uit de vetloods.

En zoals je ziet, de domroep blijft dit pluggen, grotendeels in het Engels.

Het antwoord van de automaffia drukken de Russen zo de kop in. In het Oostblok kan men wel in spoor denken.

De Medical Train is een locatie waar een aantal geschakelde treinwagons staan die gebruikt werden als een ambulance- en mobiel hospitaal. Vaak werden deze ambulance-treinen gebruikt tijdens de eerste en tweede wereldoorlog, maar er zijn er nog maar weinig van over. Deze is gelukkig goed bewaard gebleven. Elke wagon heeft een eigen functie. De eerste bevat veel bedden/brancards en functioneert als een ziekenboeg, de andere wagon is ingericht voor chirurgie. Een aantal kasten bevatten chirurgische werktuigen en medicijnen. En weer andere wagons bevatten, een keuken, administratie/kantoorruimte en een goed gevulde onderhoudsafdeling. Lees meer

Noodzakelijk is wel dat materieel modulair opgebouwd is.

15tegen14, vervolg en oplossing.


Hoeveel CO2 zou jij besparen als je de auto liet staan?


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail