Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

9-1-2017 Nieuwstip, speciaal voor de domroep die op een nieuwszender junkmuziek draait. Breng als je nou echt niks meer weet eens wat tips die de samenleving verbeteren. Zoals deze:

Maak de tabaksindustrie crimineel zodat tot vervolging kan worden overgegaan.

Als in Nederland de tabaksindustrie als crimineel wordt gezien wordt dit internationaal heel groot! #plus @Ficq_Advocaten @Sickofsmoking https://t.co/6gpM9GfTlH

Uit RNW wereldkrant: Roken beschadigt brein van jongeren. Roken leidt tot blijvende hersenschade in het brein van pubers. Jongeren die roken kunnen op latere leeftijd aandachtsstoornissen krijgen.

Sterker nog, de hersenbeschadiging is al aanwezig bij jongeren die gaan roken. Anders ga je na uitgebreide waarschuwingen niet roken. Op een pakje hijgpijlen staat al wat de gevolgen kunnen zijn. En dan toch gaan roken? Dan ben je toch niet goed bij je klapper?

Met name de tabaksboer op het plaatje heeft maling aan de gevolgen, niet alleen voor de roker. Tabak komt zoals bekend uit de tropen en wordt daar aangeplant in monocultuur, samen met de bananen, soja en ander veevoer voor een "stoere" leefstijl.

Er is zelfs een PDF om aangifte te doen. Goede tip.

Onlosmakelijk is de link naar (soft)drugs en daarna (hard)drugs. Wiet en marihuana worden gerookt.

Nog meer crimineel en een gevaar voor de gezondheid!

Volgende slachtoffer is de "Big Mac", de "quarterpounder" en andere produkten uit de vetloods.

15tegen14, vervolg en oplossing.


Hoeveel CO2 zou jij besparen als je de auto liet staan?


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail