Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Deze keer gaat het over de gezondheidszorg die zelfs door personeel bekritiseerd wordt. Als je ooit opgenomen wordt voor een operatie, word je geconfronteerd met allerlei miscommunicatie en zelfs ernstige vormen van patientenkweek. Een keuken is afgeschaft, een cateringbedrijf neemt de lepels over en dat is funest.

Rijst wordt zonder blikken of blozen door een cateringclubje per smerige olieboot uit Indonesie gehaald en in de winter speziebonen op dezelfde manier uit Kenia.

Elke patiënt heeft iedere dag recht op lekker eten en drinken dat bijdraagt aan het welbevinden en het herstel aantoonbaar bevordert.

Hoe je na je herstel verder moet en zelfs een en ander kan voorkomen, dat maakt de zorg niks uit. Preventie?

'Boeren hoor bij Brabant. Maar veefabrieken niet!' Esther roept op tot verzet tegen plannen provincie Noord-Brabant voor de veehouderij.

Lekkere witlof met aardappel puree en hamblokjes van eigen bodem.

Winterkost als boerenkool of zuurkool komt in februari-maart niet bij je bed. Een recept voor als je weer thuis bent:

Boerenkoolschotel

Schrap de wortel en snijd hem in repen. Snipper de uien. Snijd de boerenkool fijn. Fruit de wortel in olie en voeg daarna de uien en koriander toe. Laat het mengsel onder af en toe omscheppen enkele minuten zachtjes smoren. Zet de geschilde aardappelen op en kook ze in 20 min. gaar. Schep de fijngehakte boerenkool door de groenten, voeg tamari en evt. een scheutje water toe en laat dit zachtjes pruttelen tot de aardappelen gaar zijn.

Ook heel lekker om koud als broodbeleg te eten. Weggooien is verleden tijd. En er is veel meer:

Het Radboud-UMC werkt aan verbeteringen in samenwerking met de media!

En zodra de toestand van de patient het mogelijk maakt op de fiets. Beweging en onafhankelijkheid van CO2-bommen. https://t.co/Cy7knKfOsr

Het zou ook handig zijn als er een databank komt met verschijnselen die medicijnen veroorzaken. Meteen na een operatie krijg je te maken met een te grote dosis medicijnen die bv duizeligheid veroorzaken. Er volgt een speurtocht over het internet dat symptomen behandelt. Sommige medicijnen veroorzaken een te lage bloeddruk en ook je huisarts constateert dat. Pas dan worden er maatregelen genomen en gaat de dosis omlaag. Maar dan heb je er wel wekenlang mee getobt. Iedere arts beschikt over een bloeddrukmeter.

Een andere miskleun gaat de IC-patient te lijf. Men probeert te monitoren hoe een patient zich vóór en na een operatie en opname op de Intensive cvare voelt met https://monitor-ic.nl/ Wil je van hen een nieuwsbrief, dan stuurt men die per post en dus per smerige diesel. De post wordt allang niet meer per trein vervoerd. CO2, hart- en longklachten.

Wij werken er hard aan om de volgende Nieuwsbrief ook digitaal te kunnen verzenden. Maar indien u helemaal geen prijs stelt op de nieuwsbrief kan ik deze voor u afmelden.

Kennelijk is men vergeten dat de nieuwsbrief eerst op een computer gemaakt wordt, of gebruikt men een ouderwetse schrijfmachine en stencilapparaat?

Met de trombosedienst valt pas na veel commentaar te communiceren. Men gaat er van uit dat je na een controle per telefoon bereikbaar moet zijn, hoe moe je je ook voelt.
 
Na veel gemorrel komt men met een eigen inlogsysteem. Maar waarom heeft de trombosedienst weer een eigen inlogsysteem? Nooit van Digid gehoord? Diverse ziekenhuizen en de belastingdienst (toch aardig privacygevoelig) werken hiermee. Overigens kun je je afvragen waarom er geen trombosedienst geïntegreerd op een locatie waar men lichaamsvreemde "onderdelen" plaatst, zoals kunstheupen, aortakleppen die trombose kunnen veroorzaken.
 
Ook verwacht de trombosedienst dat mutaties in medicatie door de patient worden doorgegeven. Linke soep, als je na een operatie, waarbij een delier en de daaraan verbonden verwardheid kan optreden de soms ingewikkelde naam moet doorgeven. Is er geen communicatie tussen artsen en de trombosedienst, waarvan er meerdere bestaan?

Totaal niet, de apotheek stelt een medicijnlijst op, met daarin Acenocoumarol, die de stolling beïnvloedt. Op de lijst staat het volgende, lees zelf:
 
Acenocoumarol vervalt op 24 mei 2017, is de trombose ook niet meer te beïnvloeden, maar de trombosedienst weet daar geen raad mee. De cardioloog en de huisarts: Gewoon vervangen door Acetylsalisylzuur.

In het revalidatiecentrum krijg je een "Niet-reanimerenpenning" omgehangen. Waarom dit? Je komt toch om te revalideren?


De volgende blunder dient zich aan: De organisatie is in veel ziekenhuizen slecht. Na bovenstaand conflict met de trombosedienst (je bent moe zoals je nog nooit geweest bent) doet ook de MDL-arts een duit in het zakje. Een gastrocopie-onderzoek wordt 's middags om 15:30 ingepland. In de zomer, die door het verziekte klimaat (rijst uit Indonesie) een grote behoefte aan vocht veroorzaakt. Drinken en ook eten is bij zo'n onderzoek verboden. Neem daarbij de nog niet geheel herstelde gezondheid na een vervanging van een aortaklep en je begrijpt de weerstand tegen zo'n onderzoek.

Dat kan een MDL-arts toch ook zelf bedenken? De voorafgaande onderzoeken waren overigens wel 's morgens. In de nacht ervoor wordt noch gegeten, noch gedronken.

28-2-2018 En opnieuw is er genknoei. 5-2-2018 Het Radboudziekenhuis wil een jaar na de operatie weten hoe het met je nieren gaat. Daartoe wordt een formulier voor een bloedonderzoek meegestuurd. Of je maar even wilt laten prikken. De uitslag wordt echter niet naar het Radboudziekenhuis gestuurd maar naar het ziekenhuis in Ede.

De huisarts zal de uitslag naar het Radboud sturen. Zoals gezegd op 28 februari is dit nog niet gebeurd. Je had moeten bellen. Omdat de patient niet geinteresseerd is in de uitslag, voelt zich redelijk, zit de assistente op haar krent. De chirurg van het Radboud? Die weet nog steeds van niks en kan er ook niks aan doen. Intussen is de patient bij die huisarts al een keer tegen de vlakte gegaan. Naar de oorzaak kan men gissen


Het lijkt wel een complot, Lara de Brito, die zich ooit hard maakte voor zelfrijdende auto's Vergeten was men dat je een supermarkt hiermee niet kunt bevoorraden. Lees en huiver. Alweer, CO2, hart- en longklachten.
 
Hoe regelen we in Wageningen voor zorg op maat? Kijk zaterdag 1 april rond 16:30u naar @SamenSterkSBS https://t.co/CnJy6GOLMG 
 
Uit de geschiedenis, het Ruwaard van Puttenziekenhuis te Spijkenisse heeft een noodagregaat, dat zelfs bij stroomuitval dienst weigert. Jaren later als de klimaatproblemen de pan uit rijzen zou je misschien op het idee komen een klimaatvriendelijk aggregaat te installeren dat de stroom van het openbare net overbodig maakt.
 
Even verderop staat een flinke kolencentrale het broeikaseffect op te hogen.
 
Dit ziekenhuis is bijn naadloos aangesloten op het Rotterdamse metronet. Daar kan men in Arnhem en Nijmegen nog een puntje aan zuigen.
 
Zowel Arnhem en Nijmegen hadden ooit trams die zowel met goederen als personen geen probleem hebben. Zie de modellen hieronder, NUL CO2.
Geen hart- en longklachten.
 
Let wel, het medisch personeel doet het werk uitstekend, dit gaat over de aanhangsels die een markt zien, maar het transportprobleem negeren.
 
Het gevolg van foute bezuinigingen, geen keuken meer, werkeloosheid onder koks. Ook het verplegend personeel is afhankelijk van eigen auto. Een eigen voorziening in het tramnet zorgt dat vrouwen zich ook veilig voelen in de ooit gesloopte trams.

Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail